Poetry

Poëzie deed mij altijd denken aan die gedichten die je vroeger moest lezen voor het vak Nederlands. Vaak met moeilijke woorden en je begreep er niets van. Nu, een paar jaar later, vind ik het een stuk mooier. Ik denk dat ik het nu beter begrijp dan toen ik een jaar of vijftien was. Ik ben immers verliefd geweest én heb een break-up meegemaakt. En dat is nu net waar veel gedichten over gaan.

Tijdens één van mijn speurtochten op Tumblr en Pinterest kwam ik de schrijfster K.P.K. tegen. K.P.K. is een meisje van mijn leeftijd en veel van haar gedichten kan je vinden door op #towritepoems te zoeken. Ze zijn zo leuk en goed omdat ze echt op onze leeftijd doelen. Ook schrijfster M.K. schrijft mooie stukjes. Ik deel vandaag mijn favorieten.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s