SALLY HANSEN NAGELLAK

4
Naast witte nagellak lak ik mijn nagels de laatste tijd ook graag in een donkerblauwe tint. Zo graag zelfs dat het potje donkerblauwe nagellak van P2 al helemaal op is. Ik ging dus op zoek naar een goede vervanger die wel in Nederland te koop is (P2 is alleen te koop in Duitsland), en kwam uit bij dit mooie lakje van Sally Hansen.

1
Zoals jullie weten ben ik gek op gellak. Je nagels glanzen er ontzettend mooi door en het blijft al gauw zo’n twee/drie weken zitten. Het enige echte nadeel vind ik dat het best wel veel gedoe is om er weer af te halen. Je moet de nagellak er echt afschrapen en dat vind ik heel vervelend. Het is ook niet erg goed voor je nagels. Nu moet ik zeggen dat ik hele sterke nagels heb dus ze kunnen wel ergens tegen, maar als je nagels sowieso al snel afbreken is gelnagellak geen aanrader.

2
3
Maar goed dat daar nu een oplossing voor is! Dit lakje van Sally Hansen is namelijk van de complete salon manicure lijn wat inhoud dat het net zo mooi glanst als een gellak. Ook zou hij net zo lang moeten blijven zitten. En ik moet zeggen, ik heb hem al een week op zonder dat hij is gaan chippen. Maar nogmaals, ik heb dan ook wel hele sterke nagels.

1
2

Horloge: Michael Kors | Ringen: Primark

Swatches
En dan de swatches! Ik heb de lak gecombineerd met een DIY die ik maakte voor GiftAvenue, waar ik nu ook voor blog! Klik hier om naar de DIY te gaan. Zoals je ziet is het een diepblauwe kleur die in één laagje al heel mooi dekt, maar ik heb een tweede erover heen gedaan. Op die manier komt de kleur het mooiste uit. Hij dekt ontzettend fijn door het wat bredere borsteltje. Yes, ik ben fan van dit mooie donkerblauwe kleurtje!

Sally Hansen is te koop bij de drogisterij en bij parfumeries. Ik betaalde €3,00 voor dit lakje bij een op is op winkel. Je zou ook kunnen kijken bij de Big Bazaar of Action, daar verkopen ze ook wel eens lakjes uit oude collecties van Sally Hansen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s