I Am 2 Expo | Voorproefje

Vanavond sta ik op de I Am 2 Expo. Dit is een expositie door alle tweedejaars van mijn opleiding (CO-iemes). We krijgen allemaal precies één vierkante meter en daarop presenteren we onszelf als merk. Je raadt natuurlijk al dat ik mijn liefde voor magazines en blogs daarbij tot uitdrukking laat komen. De expositie zelf zit maanden van voorbereiding en werk in. Wat niet gek is als je je bedenkt welke bedrijven (RTL, Schiphol onder andere!) langs komen. Deze avond is vooral bedoeld om je netwerk op te bouwen en misschien houd je er zelfs een stageplaats aan over. Ik laat alvast wat dingetjes zien die ik gemaakt heb en vanavond ga exposeren. Natuurlijk komt er nog een uitgebreider verslag online over deze avond!

1
Visitekaartjes
Een van de belangrijkste dingetjes op mijn vierkante meter zijn mijn visitekaartjes. Ik heb vijftig mini magazines met de hand gemaakt. Elk tijdschriftje heeft acht bladzijdes en is bij elkaar gebonden door een gouden strikje met een glitterdraad er doorheen geweven. Ik vind ze zelf heel mooi geworden. Mijn kernwaarden, visie en natuurlijk mijn contactgegevens zijn erin verwerkt. Ik doe ze in een mooie rosé gouden mandje met lampjes erin.

2
3

4Canvas tas
Daar is hij, mijn eigen canvas bag! Hoe cool is het om hiermee rond te lopen?! Ik heb hem zelf ontworpen en wilde hem vrij simpel houden. Mijn visie en website staan erop. Het vierkante vak heeft dezelfde vorm als een magazine en refereert dus daaraan. Natuurlijk kon ik het niet laten om een extra signature eraan toe te voegen en aan de binnenkant vind je dus een labeltje met dat ik hem ontworpen heb.

5
6
7
8
Koffietafelboek
Oh, wat houd ik van die mooie boeken waar je lekker doorheen kan bladeren. Op mijn salontafel in mijn studentenkamer heb ik ook een paar van dit soort boeken liggen. Zo fijn als je even inspiratie nodig hebt of gewoon omdat je het leuk vindt om naar mooie plaatjes te kijken. Vandaar dat ik mijn eigen boek heb gemaakt! Hij staat vol met interviews, outfitfoto’s van mijzelf en natuurlijk vol met kleding collage’s want die blijf ik geweldig vinden om te maken.

9
10
Brandbook
Bij een merk hoort natuurlijk een brandbook. Daarin staan onder andere de kernwaarden van het merk uitgelegd. Ook mijn kleurenpalet, favorieten bloggers (zie de pop-up hierboven) en lettertype keuze staan erin. Klik hier als je mijn brandbook helemaal wilt bekijken. Op mijn issuu account vind je sowieso meer werk van mij. Zo heb ik een conceptboek voor WiSH Outdoor gemaakt en een eigen magazine.

Bekijk ook mijn wordpress van vorig jaar! Hier staan onder andere Branding opdrachten op en artikelen die ik heb geschreven voor mijn opleiding Journalistiek.

3 reacties op ‘I Am 2 Expo | Voorproefje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s