Obsessed

brows

Bron foto’s: Pinterest

Een fijne collage voor jullie van iets wat ik zó mooi vind: volle wenkbrauwen. Hoe voller en donkerder, hoe beter. En dat het liefst in combinatie met een wat lichtere haarkleur. Het is niet voor niets Cara’s handelsmerk geworden. Want wat staat het mooi en artistiek.

Zelf kun je dit effect bereiken door je wenkbrauwen bij te tekenen met een wenkbrauwpoeder. Zelf gebruik ik die van wet ’n wild al jaren. Ik heb eerst de lichtere kleur helemaal opgemaakt en ben toen overgegaan op de donkerdere kleur. Eerst vond ik deze donkerbruine kleur te hard bij mij staan, maar omdat ik nu al zo’n 5/6 jaar mijn wenkbrauwen bijteken ben ik nu niet anders meer gewend. Er zijn echt honderd duizend filmpjes hierover te vinden op YouTube, maar ik kan wel een fototutorial maken als jullie benieuwd zijn hoe ik mijn wenkbrauwen bijteken? Ik heb namelijk héle lichte wenkbrauwen van mijzelf. Let me know!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s