Pretty little thing

2
Als je mij volgt op Instagram had je het misschien al meegekregen: ik ben zelf bh’s aan het ontwerpen. Ik volg al hele lange tijd merken zoals LoveStories, Wildfox en For Love and Lemons. En hun bh’s zijn zó mooi. Ze hebben geen beugel, maar wel worden de meest mooie stoffen erin verwerkt. Kant, transparant en velvet: ik bleef maar scrollen door de Instagram pagina’s van deze prachtige merken. Helaas zijn ze lastig te verkrijgen en omdat ik een studentje blijf, ben ik zelf aan de slag gegaan. Of om eerlijk te zijn, vooral mama. Eigenlijk gaan alle credits naar haar want ik ben nog steeds lerende als het om de naaimachine gaat.

1
Maar goed, dé bh. Een tikje gewaagd misschien, omdat hij inderdaad transparant is. Ik vind het juist wel heel edgy. Doordat hij afgewerkt is met kant vind ik hem alles behalve sletterig. Oh, ik houd zo van mooie lingerie. Het kan jezelf zo vrouwelijk laten voelen. Als ik ergens onnodig te veel geld aan uit geef is het wel hieraan. De BH is naast transparant ook nog duochroom. Soms is de bh een beetje lila, dan donkerpaars en soms is hij juist weer blauw. Ik vind het effect zo mooi en het is zo anders dan je bijvoorbeeld bij de Hunkemoller of H&M kan kopen. Hij is onderin gerimpeld zodat hij de vorm van je borsten krijgt en het niet twee dunne, vormloze lapjes stof zijn.

3
4
Oh kijk dan. Zo mooi! Die kleurtjes, het transparante. Ben zo verliefd op dit soort LoveStories achtige lingerie. Ik zie de lookbooks van deze merken meteen weer voor me. Maar of ik ze echt draag? Nee, dat niet echt denk ik. Daarvoor zijn ze te fragiele en daarbij vind ik het veel te mooi staan in mijn kamer. Misschien dat ik ze wel een keertje ga dragen in de zomer met een top met lage armsgaten. Op die manier zie je wel het randje van het kant. Ik weet het nog niet.

5
Nu hangt hij dus aan een hangertje tegen een witte muur. Eigenlijk zijn deze bh’s er dus vooral voor de sier en ik vind het heel leuk staan als ik ergens foto’s van maak. Geef toch een bepaald sfeertje. Ik ben erg heel blij mee en heb nog een paar nieuwe ontwerpen op het lijstje staan, die ik natuurlijk zodra ze af zijn met je ga delen!

3 reacties op ‘Pretty little thing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s