ZeroVintage zonnebril

1
Dit is hij dan: mijn nieuwe zonnebril! Hij komt van de webshop ZeroVintage. Dit is een Nederlandse webshop die allemaal zonnebrillen verkopen. Naast dat je er wayfarer modellen vind, verkopen ze ook ronde, cateye en mirrored modellen. Het laatste model is dus met spiegelende glazen, super leuk voor de zomer!

2
Ik ben voor de Blue Lagoon Spots Purple gegaan. Een vrij ronde bril met een spots print. Wat ik zo mooi aan deze bril vindt zijn de paarse glazen. Ze zijn niet super erg aanwezig, maar als het licht erop valt zie je toch duidelijk dat ze paars zijn. En dat paarse in combinatie met de goud/bruine print van het montuur zelf vind ik ontzettend mooi.

3
4
Ook had ik een zonnebril zoals deze nog niet. Het stukje boven je neus vind ik heel mooi, omdat het goudkleurig is en omdat het zo mooi afgewerkt is. De bril heeft UV400 bescherming en is met de hand gepolijst. Ook zit er een heel handig zonnebril zakje bij! Lekker makkelijk als je je zonnebril mee wilt nemen in je tas, of als je hem beschermd in het dashboard kastje van je auto wilt leggen.

6
7


1796712_638475882936519_5523425821475811857_o
Doordat dit model paarse glazen heeft, vind ik het een stuk rustiger kijken. Ik heb een piloten bril van RayBan, maar heb deze niet vaak op tijdens het autorijden. Dit komt omdat die glazen meer bruin/oranje zijn van kleur. Ik merk dat ik een koele kleur veel fijner vind om doorheen te kijken. Zeker pluspunten dus voor deze bril!

5

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe zonnebril. Hij voelt stevig aan, heeft een mooi montuur en het paarse in combinatie met het spots patroon vind ik heel erg mooi. Brillen bij ZeroVintage worden dezelfde dag nog verzonden als je voor 15.00 uur besteld. Mijn Blue Lagoon bril kost €9,95 bij ZeroVintage.

Een reactie op “ZeroVintage zonnebril

  1. Heel erg toffe bril. Zo’n UV-filter in je glazen is echt een must vind ik, kijkt zoveel relaxter. Ik ga de webshop eens doorspitten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s