Minimalistic oorbellen

1
Al een tijdje was ik op zoek naar van die open ronde oorbellen. Knopjes, maar dan zo klein dat ze echt nog op je oorlel zitten. Nergens kon ik deze vinden. Niet op Asos, niet bij H&M en zelfs niet op eBay. Tot  ik dus, alweer, bij de Primark naar binnen liep. Daar hadden ze deze in een set samen met rechte staafjes die nu ook helemaal in zijn!

2
Zoals je ziet betaal je voor zes paar oorbellen maar €2,00. Dat is maar €0,33 per stuk. Daarvoor ga ik niet langer op eBay zoeken en weken wachten tot mijn bestelling binnen is. Het leuke aan de oorbellen vind ik dat je niet alleen het ronde paar krijgt. Je krijgt daarnaast ook nog een vierkantje en een driehoekje. Daarnaast is het vierkante paar zilver, waardoor je het makkelijk op je sieraden af kunt stemmen. Het enige paar van deze zes die ik niet ga dragen zijn de staafjes met steentjes erin. Had ik het een paar jaar geleden nog geweldig gevonden, nu vind ik sieraden met steentjes een stuk minder mooi.

3
Op de foto hierboven zie je hoe het eruit ziet als ik de oorbellen in heb. Ik weet dat de bolletjes in mijn derde en vierde gaatje er niet bij passen, maar ik mag ze deze week eindelijk eruit halen en vervangen! Maar, zo zie je in ieder geval wel hoe het staafje en het opengewerkte rondje eruit ziet in je oor.

De minimalistische sieradentrend houdt nog lang niet op! Deze oorbellen zijn te koop bij Primark en voor zes paar betaal je €2,00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s