Tip: Zeeman servetten

1
Een tip voor jullie! Ik heb namelijk héle goedkope servetjes gescoord bij de Zeeman. Niet echt een winkel waar ik normaal naar binnen zou lopen, maar hun reclame liet mij iets heel anders zien! In de laatste reclame van Zeeman geven ze je namelijk een kijkje bij ‘de gewone mensen’ thuis. En daar hebben ze allemaal hartstikke leuke keuken handdoekjes en pannenlappen. En ja, als je op kamers zit is dit hartstikke handig.

3
Nu heb ik eigenlijk alleen de servetjes meegenomen. Omdat ik een tijdje geleden al nieuwe handdoekjes had gekocht bij Primark en er eigenlijk wel genoeg heb. Maar hoe leuk zijn deze servetjes? Met het mooiere weer op komst wilde ik deze tip jullie niet onthouden.

4
De servetjes zijn namelijk maar €0,79. Je kan ze gebruiken om neer te leggen als je een barbecue organiseert, maar ze staan ook hartstikke leuk op de achtergrond als je ’s zonnige foto’s gaat maken. Op de foto hierboven die ik van mijn ZeroVintage zonnebril maakte zie je namelijk het servetje ook terug komen. Niet super aanwezig, maar wel een leuk detail. Het maakt de foto meteen een stuk zonniger.

2
Ze hebben deze servetjes ook nog met een quote erop over het strand en eentje met ananassen. Die vind ik zelf ook heel erg leuk en hoop ik nog te kunnen bemachtigen. Hij was helaas op bij de Zeeman waar ik was. Krijgen jullie ook meteen het liedje Drunk in love van Beyoncé in jullie hoofd? Watermelon, watermelon.

De servetten zijn te koop bij Zeeman en kosten €0,79 per pakje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s