INSTAGRAM FAVORITES: Brandy Melville editie

Vandaag laat ik weer een paar van mijn favoriete instagram accounts zien! Maar dit keer niet zomaar wat bij elkaar gezochte accounts. Ik laat jullie kennis maken met de modellen achter het merk Brandy Melville. Ik ben gek op de stijl van Brandy Melville. Niet alleen ik, want tegenwoordig vind je overal deze stijl terug. Zelfs bij de H&M kun je een soortgelijke strepen top kopen. Niet erg, alleen maar fijn juist! Omdat ik veel (lees: héél veel!) op Instagram zit, klik ik van het ene naar het andere profiel. Zo kwam ik uit bij verschillende modellen die dus werken voor Brandy. Genoeg gepraat, kijk mee naar mijn favoriete foto’s van deze prachtige dames!

1
24

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s