P2 Leather Matte Polish

1
Vandaag laat ik een wel heel bijzonder kleurtje aan jullie zien: P2 Leather Matte Polish in de kleur 060 Rocking Love. Dit een rode lak, met een hele bijzondere finish.

2
3
Uiterlijk
Het flesje ziet er prima uit vind ik. Niet heel luxe, maar dat is het merk ook niet. P2 is meer een merk
zoals Essence en Catrice, maar dan vooral bekend in Duitsland. In het flesje ziet de lak er ook heel fel rood uit. Het is precies dezelfde kleur als de dop. Lekker makkelijk als je veel nagellakjes hebt en naar dit kleurtje op zoek bent in je stash. Dan heb je hem zo gevonden.

4
5
Swatches
En dan de swatches! Dit is maar één laagje. Hij dekt dus heel erg goed! Een tweede laag zou misschien nog wel gekund hebben, dan was hij perfect dekkend geweest. De finish vind ik mooi. Het zit echt tussen mat en glanzend in. Zoals je ziet is de witte waas op mijn nagels ook een stuk doffer dan dat een normaal glimmend lakje zou hebben. Maar of het echt het uiterlijk heeft van een stukje leer op je nagels? Nee, dat vind ik niet. Maar misschien moet je daarvoor ook echt de zwarte variant voor hebben. Wel vind ik hem heel mooi en bleef hij ruim een week op mijn nagels zitten.

P2 is te koop bij de drogist in Duitsland (bijvoorbeeld de DM). Voor dit lakje betaalde ik iets van €2,00 of €2,49: in ieder geval niet meer dan dat en voor een lakje met zo’n speciale finish vind ik dat een goede aankoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s