FAVORITES APRIL

De laatste dag van April is alweer aangebroken en het leek mij daarom heel leuk om eens een favorieten voor jullie te maken! Niet alleen op het gebied van fashion en beauty, maar ook op het gebied van muziek en series. Lees snel verder en wie weet ontdek jij ook een nieuwe favoriet!

91
Dat is sowieso dit shirt! Ik vind hem zó leuk omdat hij zo Brandy melville achtig is, maar hij komt eigenlijk gewoon van Pull and Bear. Je kan hem hartstikke makkelijk combineren met een spijkerbroek, skaterskirt of van de zomer met een Levi’s shortje. De tekst vind ik hartstikke schattig met de pleister. Ik heb de kleinste maat gepakt, maar hij zit nog steeds heel losjes. Niet erg, is wel fijn om een shirt te hebben die wat wijder valt.

12
Mijn tweede favoriet is een favoriet op het gebied van beauty. Want zeg nou zelf, deze nail-art is toch perfect voor de lente? Ik droeg hem met pasen, want dat was het deze maand natuurlijk ook. Ik maakte deze tutorial voor de site waar ik nu ook voor blog: Giftavenue! Klik hier als je deze nageltjes na wilt maken.

4
3
Qua muziek ga ik smokkelen. Niet één favoriet, maar twee dit keer! Aan de rechter kant zie je de man met de állermooiste stem van de hele wereld: Jonathan Jeremiah. Een paar jaar geleden deed hij live een indoor session hier in de buurt. Ik heb toen een cd van hem gekocht en ontzettend veel gedraaid. Deze maand kwam zij nieuwe album Oh, desire uit. En wat is deze weer fijn om naar te luisteren! Als je van soul/folk houdt moet je zeker eens naar zijn liedjes luisteren. Mijn favorieten van hem zijn: happiness, arms, wild fire en walking on air.

De man aan de rechter kant heb ik ontdekt door Maya van TheLineUp. Deze man ken je misschien van The Fault in Our Stars. Daar deed hij een soundtrack voor samen met Birdy. Maar dat liedje vind ik om eerlijk te zijn niet zo heel leuk. Het liedje die ik helemaal grijs draai is Habits Of My Heart. Zo fijn.

5
Oke, ik ga het eerlijk bekennen. Ik kijk niet vaak een film. Ik raak zó snel afgeleid. WhatsApp vind ik vaak veel interessanter. De enige films die ik echt heel mooi vind zijn die van Nicholas Sparks. En The Hunger Games natuurlijk. Een film die ik dan ook nog heel graag wil zien is dan ook The Longest Ride. Ik heb hem nog niet gezien, maar ik weet zeker dat hij net zo mooi gaat zijn als A walk to remember, mijn alttime favorite film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s