Primark Make-up Bag

1
De folding cosmetic bag van Victoria’s Secret is ontzettend populair bij visagisten. Hij is dan ook ongelooflijk handig want je kan per categorie je make-up opbergen in de make-up tas. Je kan hem makkelijk meenemen en op vakantie hang je hem bijvoorbeeld aan het haakje waar de badhanddoek normaal gesproken hangt. Zo zie je in één oogopslag wat je meeneemt. Deze make-up tas is echter 30 pond en ondanks dat ik hem heel graag wilde heb ik hem van de winter in Londen niet gekocht. Maar goed ook, want ik kwam een heel betaalbaar exemplaar tegen voor maar €6,00!

2
Hij komt natuurlijk weer van mijn favoriete winkel: Primark. Voor het werken dook ik natuurlijk even de winkel in om zelf te winkelen. Ik zag deze make-up bag in drie verschillende versies hangen. Deze vond ik het handigste.

3
Waarom hij zo handig is, zie je hierboven. Deze had namelijk als enige van de drie versies een tasje dat met klittenband vast zit. Dat is het middelste tasje. Hierin kan je dus je everyday make-up doen. Ik reis elk week van mijn ouders naar mijn kamer in Tilburg, dus dan neem ik de hele make-up tas mee. Maar stel ik ben in Tilburg en wil dan bij een vriendinnetje slapen, dan haal ik gewoon het middelste tasje van de make-up bag af en dan kan ik mijn everyday make-up meenemen in een klein, doorzichtig tasje. Super handig dus!

4
Zo ziet hij eruit als ik hem aan de muur hang. Bovenin heb ik mijn kwasten gedaan. In het middelste vakje dus mijn everyday make-up en in het onderste vakje mijn favoriete lippenstiften. Misschien dat ik het nog ga veranderen en het op categorie in ga delen. Ik weet het nog niet, je kan eindeloos combineren hiermee!

5
6
En zo ziet hij eruit als hij dichtgevouwen is. Hij is niet heel dik en dus lekker handig om mee te nemen om reis. Je kan veel kanten op met deze make-up bag. Natuurlijk vind ik die van Victoria’s Secret nog steeds de állermooiste, maar zo’n goede dupe voor zo’n prijsje is natuurlijk een hele goede vervanger! De folding make-up bag is te koop bij Primark voor €6,00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s