Soft bra’s

_DSC4909
Ohh, hoe gek ik ben op lingerie. Zo mooi. Zo vrouwelijk. Ik kan dan ook niets anders dan de nieuwste trend op dit gebied omarmen: de soft bra’s. Oké, ze zijn niet voor iedereen geschikt. Ik denk dat als je een grote cup hebt, je wat meer versteviging nodig hebt. Maar ik en mijn middelmaat kunnen deze trend prima hebben.

1
Pastel and snake
Vandaag laat ik er twee zien, waarvan deze de eerste is. Ik kocht deze bij H&M voor maar €7,00! Hij was afgeprijsd en de oorspronkelijke prijs was €14,99. Scheelt toch net wat meer dan de helft. Zoals je ziet zit er geen beugel en ook geen padding in de BH. Heel stevig is hij dus niet, maar mooi dat is hij dan weer des te meer!

4
2

3
De rug vind ik ook heel erg mooi van deze BH. Je kan hem op twee manieren dragen. Als je achter het ringetje vasthaakt, dan loopt de BH wat meer schuiner naar je nek toe. Als je het ringetje los haalt zit de BH gewoon recht over je schouders heen. Beide vind ik mooi en dit is een extra leuk detail. De combinatie van het kant, de slangenprint en het pastelkleurtje maakt de BH helemaal af.

5
See trough and orange
De tweede variant is een doorzichtige met oranje details. Ook deze is afgewerkt met kant wat ik de toch wat edgy BH een wat zachtere uitstraling vindt geven. Ook deze was afgeprijsd naar €7,00! Je had hem ook in het zwart, die mij héél erg deed denken aan de doorzichtige BH van Cheap Monday, maar die was helaas nog wel €14,99. Dus ging ik voor deze. Ook veel leuker voor de zomer!

6
7
8

Bij deze BH is het oranje niet heel fel, maar wel aanwezig. Het doorzichtige vind ik ook heel mooi. Het is een soort gaasje, wat ook over de oranje band doorloopt. Hij heeft hele dunne bandjes. Oh, deze BH is zo apart en je moet er echt van houden. Maar ik vind hem heel edgy en zo mooi.

9
10
Ik krijg vaker de vraag of ik deze BH’s dan ook gewoon draag. Ja, waarom niet? Natuurlijk zullen ze wat minder versteviging geven dan een BH met beugel en padding, maar er is al eeuwen een discussie gaande of een BH wel echt zo goed is voor je. Dus dit is eigenlijk een prima middenweg. In de zomer met een simpel wit shirtje erover of een hemdje met wat lager uitgesneden armsgaten waardoor je de zijkant een beetje ziet; yes please! De BH’s heb ik beide bij H&M gekocht. Ze waren in de sale €7,00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s