2x lace up sandals inspiration

Schermafbeelding 2015-04-28 om 20.59.58
Ik liet mijn nieuwe sandaaltjes van Mango al zien in een collective haul! Deze twee outfits kwamen meteen in mijn hoofd op toen ik de schoenen kocht. Als het wat zonniger weer is, laat ik natuurlijk ook een eigen outfit zien met deze gladiator schoentjes. Maar hier alvast wat inspiratie met hoe je deze toch wel aparte schoenen kunt combineren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s