Boeken wishlist

Vandaag laat ik mijn boeken wishlist zien, want ondanks dat ik al heel wat mooie exemplaren in mijn kast heb staan, heb ik er nog een paar die ik daar heel graag aan toe wil voegen!

vvd
Anne Berest & Audrey Diwan – How to be Parisian
Als allereerst: de naam van de schrijfster is Audrey en deze naam vind ik zó mooi! Als tweede: ik weet dat dit boek op bijna élk Tumblr account te vinden is. Maar dit boek zie ik zo vaak liggen bij Urban Outfitters en elke keer weer neem ik hem bijna met mij mee. In het boek staan quotes zoals ‘Enjoy the face you have today. It’s the one you’ll wish you have ten years from now’ en ‘Always be fuckable. Even if you are standing in line for a Baguette’. Yes, met dit soort quotes heb je mij meteen. Daarnaast zal dit boek perfect staan bij mijn andere koffietafel boeken. En is het naast een geweldig stijlboek ook een interieur item.

ww
Sali Hughes – Pretty honest
Dit boek is een boek over beauty. Maar dan over eerlijke beauty. Over wat je wel en vooral niet moet doen. In het boek zitten kleine mini reviews verstopt en Sali vertelt haar verhaal. Met haar twintig jarige ervaring vertelt ze ook over botox en make-up voor als je gaat trouwen. Ze zeggen dat dit boek vrij feministisch geschreven is en dat is precies waar ik van houd!

wgrg
Chris Stein / Negative – Me, Blondie, and the Advent of Punk
Dit boek staat vol met toffe foto’s van Debbie Harry en andere personen die in de jaren 80 in New York vertoefden. Rauwe foto’s en geweldig gevoel voor fashion: yes!
ehehaeh
Paul Arden – It’s not how good you are, it’s how good you want to be
Omdat ik beide boeken én de film van The Secret gelezen/gezien heb en er honderd procent in geloof. Echt, de titel zegt alles af. Als jij écht goed in iets wilt zijn, dan word je dat. Je kan alles wat je wilt. Zo simpel is het. Ik geloof heel erg in wat jij denkt, dat je dat aantrekt. Waarom blijven mensen anders in die negatieve sleur zitten? Omdat zij negatief denken en daardoor dit blijven aantrekken. Verander je gedachten naar iets positiefs en je zult merken dat je hele leven gaat veranderen. I did it myself!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s