DIY – Brandy Melville hangers

Brandy Melville heb je al vaker voorbij zien komen op mijn blog. Een paar keer in de vorm van kledingstukken en sieraden. Brandy is een merk dat losse shirtjes verkoopt, haltertops, rokjes en flirt jurkjes. Ik heb ook een DIY gemaakt een tijdje geleden, omdat het shirtje niet in Europa te koop was. In de vakantie bracht ik weer een bezoekje aan het Amsterdamse filiaal, waar jullie al een shoplog van hebben gezien. De hangertjes waren mij al vaker opgevallen, maar nog nooit had ik gedacht dat ik ze natuurlijk ook zelf kan namaken. Omdat ik de laatste tijd steeds vaker aan het DIY’en ben, moest dit een eitje zijn. Kijk mee naar mijn tutorial voor de Brandy Melville inspired hangers!

_DSC5153
Voor deze DIY heb je nodig: een kledinghangertje, lint en secondenlijm. De hangertjes komen bij mij volgens mij gewoon van Primark. Ik heb ze in de kast gevonden toen ik mijn kleren aan het uitzoeken was. De twee klosjes met lint heb ik bij de Action gekocht. Je zou eventueel ook een reep stof kunnen gebruiken, maar dit is net zo makkelijk want je hebt wel zeker twee meter nodig.

_DSC5155
Je plakt het begin vast met secondenlijm. Druk er even tegenaan zodat je zeker weet dat het goed vast zit. Dan begin je het lint om de hanger heen te draaien. De gele vlek van de lijm is niet erg, daar gaan we straks gewoon nog een keertje extra overheen.

_DSC5156
Zoals je ziet heeft dit lint van de Action een afgerafelde zijkant: ik vind dit super leuk! Je hoeft het niet heel netjes te doen. Een beetje verder uit elkaar is prima en dan heb je ook precies genoeg om het ijzeren stukje bovenin te doen én zelfs om een strikje erbij te maken.

_DSC5163
_DSC5164
En zo zien ze eruit als ze af zijn! Je kan de strikjes apart maken, of je knipt ze in zodat je twee sliertjes hebt. Daar kun je dan ook makkelijk een strikje van maken. Ik vind de stoffen hangertjes er super leuk uitzien! Ik heb er nu in totaal twee gemaakt, maar ga er zeker weten nog meer maken zodat het mooi op mijn kledingrek staat! Om het af te maken heb ik mijn nieuwe Brandy shirtje eraan gehangen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s