HEMA Lipbalm Matt 04

2

Sinds een tijdje liggen de HEMA Lipbalms in de winkels. Al eerder reviewde ik de shine versie. Ik was heel tevreden over deze, maar kreeg veel reacties over dat ik de matte versie moest testen. En dat deed ik! Ik kocht nummer 4, een felroze kleur. Perfect voor de zomer!

1

3
Uiterlijk
Het uiterlijk vind ik mooi. Sinds HEMA haar make-up een nieuwe uitstraling heeft gegeven, ben ik sowieso best wel fan geworden. Het zwarte in combinatie met wit vind ik chic ogen, ondanks dat je maar €3,50 voor deze lipbalm betaalt. Wat handig is, is dat je kan zien welke kleur je pakt omdat het uiteinde van de lipbalm deze kleur heeft. Ook staat het nummer op de dop, wat handig is als je meerdere kleurtjes hebt uit deze lijn.

4
5

Swatches
Hierboven heb ik de lipbalm geswatcht op mijn hand en op mijn lippen. Op beide zie je dat hij heel veel pigment heeft. En dat heeft hij ook echt. Ze brengen heel zacht en fijn aan én blijven lang zitten. Hij overleeft een drankje en een kleine maaltijd. Een echte (vette) hap, overleeft hij helaas niet en dan moet je hem toch echt weer bijstiften. Niet dat dat erg is, voor €3,50 stift ik graag mijn lippen nog een keertje bij.

Conclusie
Ik ben ontzettend tevreden over deze lipbalms en ga er ook zeker meer van kopen! Het liefst wil ik nog een kleur die iets meer draagbaar is voor overdag, zodat hij bij elke outfit past. Daarnaast zijn ze lekker verzorgend voor je lippen en is het dus niet erg om een extra laagje aan te brengen als je een maaltijd gegeten hebt. De lipbalms zijn te koop bij HEMA voor €3,50.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s