Rimmel bestival blue

Naamloos-1rimmel
1

Vandaag laat ik jullie een lakje van Rimmel zien. Bestival Blue komt uit de Rita Ora lijn en is een perfecte kleur voor het ’s zomerse weer dat eraan zit te komen. Een meisje uit mijn klas had haar nagels ondergedompeld in dit opvallende kleurtje. De kleur is echt apart. Deze blauwe tint had ik nog nooit gezien en de nagellak is aanwezig zonder overheersend te zijn.

5
2
Uiterlijk
Het uiterlijk is hetzelfde als alle andere flesjes van Rimmel. Een rond cilindervormig flesje met het logo verticaal erop geschreven. Omdat deze kleur uit de Rita Ora lijn komt, staat de handtekening van de zangeres op de top geschreven in de kleur van de nagellak. De bloemen maken het een stuk meisjesachtiger, ikzelf vind het zelfs een beetje kinderachtig. Ik houd meer van een chique, simpel flesje. Maar Rimmel is dan ook vooral een jong, wat hipper merk dus daar past deze uitstraling wel goed bij.

3

4
Swatches
De nagellak dekt in twee dunne laagjes. In het begin lijkt het alsof hij streperig gaat opdrogen, maar hij trekt heel mooi bij. Het kwastje lakt heel erg fijn. Hij is vrij breed waardoor je met twee stroken over je nagel de hele nagel goed bedekt. Ik heb mijn nagels voor de verandering een keer recht gevijld, maar ik ben er nog niet over uit of ik het wel mooi vind. Vooral niet met zo’n opvallende kleur, het is iets té opvallend voor mij. De nagellak zit er nu een week op en heeft nog steeds geen chips. Maar ik heb dan wel héle sterke nagels.


Conclusie
Rimmel lakjes zijn van hele fijne kwaliteit! Ze lakken fijn en drogen mooi op. De kleur is apart maar wel perfect voor de zomer. Je betaalt voor een lakje van Rimmel €3,99.

Een reactie op “Rimmel bestival blue

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s