Of Ais oorbel

12
Wauw! Alles wat ik mooi vind zit in deze oorbel gestopt. Hij is minimalistisch en opvallend tegelijk. Hij is lang maar niet te zwaar. En hij is van sterling zilver gemaakt. Kortom: dit is mijn nieuwe, favoriete sieraad.

14

15

Ik heb best veel gaatjes in mijn oor. In mijn linker oor heb ik er vier en in mijn rechter oor twee en dan in het midden van mijn oor, net niet in mijn kraakbeen, ook nog eentje. Helaas ontsteken mijn oorbellen regelmatig. Ik denk omdat ik vaak wissel van oorbelletjes en ze ook niet altijd van beste kwaliteit zijn. Tot nu! Want de oorbel van Of Ais is van sterling zilver en helemaal zelf gemaakt. Wat ik zo mooi vind eraan is dat je hem door één gaatje, maar ook door twee gaatjes kan doen. Dit gaat hartstikke makkelijk omdat er een heel dun staafje aan zit. Ik rijg hem eerst vanuit de achterkant van mijn oor naar voren en dan van voor weer door het tweede gaatje naar achteren. De combinatie van het driehoekje met de drie ronde oorbelletjes in mijn derde en vierde gaatje maken het speels terwijl het geheel toch heel minimalistisch blijft. Er is keuze uit verschillende bedeltjes die je eraan kunt laten hangen.

16

Ik kocht de oorbel voor €8,50 exclusief verzending bij Of Ais. Je kan naar de webshop gaan, maar ook een berichtje op Facebook achterlaten waar je meteen door kunt geven welk bedeltje je aan de oorbel wilt laten hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s