HEMA Lipbalm 02

1

Een tijdje geleden reviewde ik een Hema lipbalm. Ik had per ongeluk de shine versie gekocht, waar ik wel heel tevreden mee was. Echter kreeg ik veel reacties over de matte versie; die moést ik proberen volgens jullie. Een paar dagen geleden reviewde ik daar de felle roze kleur (nummer zeven) van. Vandaag een kleur die geschikt is voor elke dag.

2

3
Uiterlijk
Het uiterlijk vind ik mooi! Strak en chic. Door de kleur van de dop en het uiteinde van de lipbalm zie je precies welk kleurtje je pakt. Handig voor als je meerdere kleuren in je stash hebt!

4
5

Swatches
De kleur zit tussen rood en bruin in. Ik vind het een beetje een baksteenrode kleur. Een kleur zoals deze is nu helemaal in! Hij is perfect voor overdag, omdat hij niet heel aanwezig is maar je wel een mooie tint op je lippen hebt. Je moet hem wel bijstiften na een hapje en een drankje, maar dat vind ik niet erg. Doordat het een lipbalm is en geen lippenstift is hij een stuk meer verzorgend; zeker een pluspunt!

Conclusie
Ik ben fan van de Hema lipbalms! Vooral de matte versie is ongelooflijk fijn. Ik heb er nu drie in mijn bezit, maar stiekem zou ik ze allemaal wel willen hebben. Hema lipbalm matte is te koop bij HEMA en je betaalt €3,50 voor een lipbalm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s