Essence longlasting lipliner

2
Vandaag een dubbel review voor jullie! Ik kocht namelijk twee lippotloden van Essence. Voor maar €1,59 per stuk nam ik ze mee. Ik kocht de kleuren Peach Beauty en Ready for Red. Is het product net zo fijn als de prijs?

1

3
Uiterlijk
Het uiterlijk van de longlasting lippotloden van Essence vind ik mooi. Gewoon simpel en kleurrijk en dat past ook goed bij het merk vind ik. Essence hoeft van mij geen luxe uit te stralen, omdat het simpelweg gewoon niet zo’n soort merk is. De verpakking heeft de kleur van het product zelf en dat vind ik erg fijn. Zo weet je meteen welke kleur je past in je stash.

5
6

Ready for Red

7


Peach Beauty

Swatches
De potloodjes brengen niet heel fijn aan. Ze zijn erg dun en de laatste weken gebruik ik heel erg vaak de HEMA lipbalm potloden. Deze zijn een stuk dikker, verzorgen beter en brengen sneller aan. Nu moet je echt je lippen inkleuren en daar ben je wel een tijdje mee bezig. Natuurlijk kun je met het lippotlood ook alleen je lippen omlijnen, en dan de rest inkleuren met een lippenstift maar ik vind de trend om een lippotlood als vervanger van lippenstift te gebruiken erg leuk. Zoals je ziet zijn beide kleurtjes wel heel erg mooi. Het is alleen een tijdrovend klusje om je lippen er helemaal mee in te kleuren. Het potlood is erg zacht en romig, dus zachtjes inkleuren is een vereiste. Anders breekt het puntje snel af. Een drankje overleefd het potloodje wel, maar een maaltijd wordt lastig. Dan is bijwerken wel gewenst.

4
Conclusie
De potloden hebben een prima prijs, €1,59 per stuk, maar toch ga ik er niet nog eentje kopen. Voor het dubbele van de prijs heb je bij de HEMA een lipbalm die nog beter blijft zitten en een stuk verzorgende is. Wat ik een nadeel vind aan deze potloodjes is dat het een tijdrovend klusje is om ze aan te brengen. Des al niet te min zijn de kleuren erg mooi en fris! Niet echt een aanrader om los op te doen, wel als je ze onder een lippenstift wilt gaan dragen.

2 reacties op ‘Essence longlasting lipliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s