Insta’s om te volgen

Schermafbeelding 2015-06-22 om 23.16.08
@Beautifullinspiration

Allereerste dit account. Dit account is zo leuk om doorheen te scollen omdat ze quotes afwisselen met mooie plaatjes. De feed van dit account is ook mooi wit en is echt een inspiratiebron voor mij. Ook de mooie foto’s, die overduidelijk niet zelf gemaakt zijn maar van Tumblr of iets dergelijks zijn afgeplukt, vind ik erg mooi. Net zoals die hier linksboven; daar wil je toch gewoon naartoe om zelf zo’n mooie foto te maken?

Schermafbeelding 2015-06-22 om 23.24.42
@sugarhighlovestoned
De ouderwetse stijl van deze foto’s vind ik ontzettend tof. Heel puur en alle vrouwen op dit instagram account lijken heel vrij. Ook de naam van dit Instagram account vind ik gewoon heel tof! Dit account bevat niet zo zeer echt motiverende quotes, maar wel des te meer inspirerende plaatjes!

Schermafbeelding 2015-06-22 om 23.29.03
@Foxygalore
Ook dit account staat vol met van die ouderwetse plaatjes. Deze meiden hebben helaas alles wat ik niet heb: lang, blond haar, lange benen en een innimini taille. Maar toch vind ik het leuk om naar te kijken. De overall sfeer van dit account is heel fijn en je kan er veel inspiratie uithalen. Net zoals de mini vlechtjes op de foto in het midden in combinatie met de hartjesbril; is toch super leuk om in de zomer te dragen met een shortje en een strepen shirtje?

Schermafbeelding 2015-06-22 om 23.36.03
@Yara_Michels
Een van de allermooiste Instagrams accounts ooit vind ik die van Yara Michels. Je kent haar misschien nog wel van This Chick Got Style. Inmiddels heeft ze een nieuwe blog opgezet; ChapterFriday.com. Yara’s schrijfstijl vind ik ontzettend leuk. De zinnetjes onder haar foto’s zijn altijd grappig en haar foto’s hebben een prachtige filter er overheen. Een soort blushtint is het, denk ik. Ik heb een keer les gehad van Yara’s vader, misschien dat ik haar daarom nog extra leuk vind. Hoe dan ook; Yara is zéker weten een social media expert en dat zie je terug komen in elke foto die zij post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s