READY FOR FESTIVAL SEASON

1
2

Top: Urban Outfitters | BH: Brandy Melville | Short: ZARA | Hoed: H&M
Horloge: Michael Kors | Ring: Primark
Armbandjes: Primark | Lippenstift: HEMA | Nagellak: Essie tart deco

Zijn jullie ook zo genieten van het prachtige weer? De zon is volop aan het schijnen en het festival seizoen is in volle gang: de perfecte combinatie dus! Vanavond ga ik ook naar een festival hier in de buurt en dit is wat ik aan heb. Een helemaal witte outfit. Iets wat ik niet vaak heb, maar echt heel erg mooi vind bij anderen.

Schermafbeelding 2015-07-04 om 09.54.01

Een hele tijd geleden was ik in Amsterdam met mijn moeder en zusje. Al een tijdje was ik op zoek naar een sheer blouse met van die witte bolletjes erop. Ik kwam deze tegen bij Urban Outfitters. Wit, bolletjes, see-through, een open rug én franjes. Alles was perfect aan deze top, behalve de prijs. Hij was namelijk €40,00 en voor een student die graag veel kleding koopt is dit een beetje aan de hoge kant voor een stukje stof. Afgelopen maandag was ik weer in Amsterdam en zag ik de top weer hangen; maar nu voor €23,00! Ik besloot hem mee te nemen en vind hem echt heel erg leuk. Perfect om hem te combineren met een mooie BH of top, die je er een beetje doorheen ziet schijnen. Doordat de rug heel laag is zie je de BH van Brandy Melville er ook mooi doorheen.

Ook de hoed draag ik niet erg vaak, maar wil ik er toch vaker bij gaan pakken. Je kunt jezelf er goed mee beschermen tegen de zon en het staat ook nog eens leuk. Het shortje is van ZARA en kocht ik ook in de sale voor €14,99. Ik twijfelde hoe ik hem moest combineren maar een whole white outfit is hier makkelijk mee te maken!

Wat dragen jullie naar een festival?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s