Dit en een zwembad

9
Het enige wat mist op dit plaatje is een zwembad! Met dit zonnige weer is niks fijner dan lekker dobberen op het water. Niet alleen ik, maar ook mijn drankje mag wat mij betreft wel lekker ronddrijven. En waar kan hij dat beter in doen dan in een mini flamingo opblaasband?!

4
Ik maakte aardbeienranja en dat is perfect voor een dag zoals deze. Het glas blijft écht drijven in het water. Iets wat ik niet had verwacht! Om de foto af te maken deed ik twee rietjes in het glas, een servetje eronder leggen en natuurlijk pakte ik mijn favoriete zonnebril van Zero Vintage erbij.

2
3
7
Hoe mooi is deze zonnebril? Het is een gouden bril met donkerbruine en lichtere vlekjes. De neusbrug is erg opvallend en dat vind ik zo leuk aan de bril. De glazen zijn vrij rond en dat is echt iets wat je tegenwoordig veel ziet. Daarbij hebben de glazen een paarstint, wat ik erg mooi vind staan in combinatie met de gouden details.

8
9

Zwembandje: Primark | Rietjes: IKEA
Servetje: Zeeman | Zonnebril: Zero Vintage

Hoe breng jij deze hete zomerdagen door?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s