Mini sale shoplog

1
Natuurlijk kon ik een paar dingen weer niet laten liggen bij tijdens Primark sale, die overigens nu in volle gang is! Ik kocht een shortje en een shirtje dat nu helemaal in de mode is. Kijk snel mee!

2
3
Shortje met geribbelde onderkant | €5,00
Oorspronkelijk ging de shortje over de toonbank voor €15,00. Niet dat dat duur is, maar ik kocht hem voor maar €5,00! Erg weinig voor zo’n fijn shortje! De kleur vind ik erg mooi. De lila kleur zorgt ervoor dat mijn benen een tikje bruiner lijken. De ribbels aan de onderkant vind ik erg mooi en geven het shortje een lieve en aparte uitstraling.

Het broekje zit ook niet zo strak om mijn benen, wat vaak bij andere shortjes wel het geval is. Nog een pluspunt! Ik vind het heel leuk om dit broekje te combineren met een witte blouse. Zo blijf je in het thema van het zachte kleurenpalet.

4
5
Off shoulder printed top – €3,00
De eigenlijke prijs van deze top is €8,00. Voor een item dat nu helemaal hot is, is dat echt geen geld. Ik verbaasde mij dan ook dat deze in de sale was. Voor maar €3,00 nam ik deze top mee. Hij heeft elastiek bij de armen en ook onderaan het shirtje zit elastiek. Hierdoor kun je de mouwen en de top zelf een beetje laten poffen. Zelf vind ik dit wel heel leuk! Ik draag deze top het liefst met een spijkershortje. Ik vind het blauwe dan heel erg leuk bij elkaar staan. De print vind ik heel mooi, vooral in combinatie met de blote schouders. Yes, ik ben fan van deze trend!

De items komen beide van Primark Eindhoven. Bij Primark is nu een enorme sale bezig, mijn items kocht ik ook in de uitverkoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s