TIP: Hoe combineer ik een choker

4
Back in the days, toen ik een jaar of vijf was droeg ik mijn choker met veel liefde. Ik had een zwarte en een fel blauwe en voelde mij heel stoer als ik hem om mijn nek had. Nu de jaren 70 én 90 weer helemaal terug zijn, kwam ook dit kettinkje die ik jaren geleden droeg weer terug in de winkels. Ik twijfelde, want bij veel mensen vind ik het super leuk staan, maar deze trend wordt vooral geclaimed door de wat meer hipsterachtige meisjes.

5
Tot ik op school een meisje zag die haar choker ketting gewoon als armband droeg! Dat wilde ik ook! Bij Urban Outfitters en Topshop zag ik verschillende exemplaren hangen, gewoon helemaal zwart. Maar daar betaalde je al gauw bijna €10,00 voor. Toen ik dan ook bij River Island dit roze met zwarte exemplaar tegen kwam, nam ik hem mee! Hij was namelijk ook nog eens afgeprijsd van €6,00 naar €1,00!

6

Dit is hoe ik hem draag: lekker om mijn pols. Ik twijfel nog over de combinatie met mijn Michael Kors horloge. Die is namelijk vrij chique en misschien dat de sierraden nét iets te verschillend zijn. Ach, wat maakt het ook uit. Ik ben blij met mijn choker van River Island voor maar €1,00. En misschien kan nu ook jij door deze tip om hem als armband te gebruiken, ook een choker gaan dragen, maar dan op een minder hipster manier.

2 reacties op ‘TIP: Hoe combineer ik een choker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s