Lace it up

7
Mijn favoriete sandaaltjes van dit moment zijn mijn lace-up sandals van Mango. Je kunt ze op meerdere manieren vast maken en dat is vooral wat ik er zo leuk aan vind. Je kunt ze een paar keer om je enkel dragen (mijn favoriet) of een paar keer om je been. Je knoopt dan de lintjes wat hoger vast. Dit laatste vind ik zelf vooral heel leuk staan als je een shortje aan hebt. Het geeft een heel bohémien effect, vooral omdat ik voor de bruine variant ben gegaan. Deze zomer en herfst gaan we veel van dit soort sandalen en hakken zien!

Deze lace-up sandals kocht ik bij Mango voor €19,99.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s