Kruidvat Tea Tree

8
Ik heb er al jaren last van: puistjes. Heel erg vervelend en ik hoopte dat het met de tijd over zou gaan. Ik ben nu bijna 21 jaar en mag dan toch wel stellen dat ik uit mijn puberteit ben. Ik hoopte dus dat het jeugdpuistjes zouden zijn die zodra ik ouder werd als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen, maar helaas. Waarschijnlijk heb ik nog steeds zoveel last van puistjes door stress. Tijdens de tentamenperiodes heb ik vrijwel altijd een uitbarsting op mijn gezicht. Omdat ik heel gevoelig ben voor reinigingsproducten en maskertjes, kocht ik een beetje huiverig dit product van Kruidvat. Zou dit écht helpen of zou het, zoals de meeste middeltjes, mijn acne gewoon verergeren?

9
11

Uiterlijk
Het flesje vind ik erg mooi uitzien. Als een geneesmiddeltje die je bij je oma in de kast vindt. Op de een of andere manier doet zo’n uitstraling veel. Ik ben dan toch eerder geneigd om het te kopen omdat ik het idee heb dat het een puurder product is.

Het flesje bevat een pipetje en dat vind ik erg handig. Zo kan je een paar druppeltjes op je huid laten vallen en komen er ook geen bacteriën terug in het flesje. Want dat is de belangrijkste bron van acne: bacteriën.

Verder is het flesje niet duur; €2,10 betaalde ik ervoor. Bij de Tuinen en de Bodyshop betaal je al gauw het drie-, misschien wel vierdubbele. En dat vind ik erg veel geld voor een klein flesje waarvan ik nog niet zeker ben of het werkt. Die van Kruidvat is dus een prima uitkomst.

10
Werking
Het product staat bij de huidverzorgingslijn van Kruidvat eigen merk bij de gevoelige huid producten. Het product moet je direct op de huid aanbrengen en even laten inwerken. Ik breng het aan voordat ik tanden ga poetsen ’s avonds. Zo kan het even inwerken en ga ik niet met een heel vet gezicht slapen. Tijdens het slapen kan het dan ook even zijn werk doen.

12
Resultaat
Ik ben nog aan het testen, en zodra het flesje leeg is zal ik een before/after foto plaatsen. Ik ben het nu bijna twee weken aan het testen en tot nu toe ziet mijn huid er al wat beter uit. Mijn puistjes zie je vooral zitten op mijn kin en daar is het toch echt een stuk minder rood. Of het écht een wondermiddel is? Dat antwoord blijf ik jullie nog schuldig maar tot nu toe vind ik het een heel erg fijne stap in mijn verzorgingsroutine!

Kruidvat tea tree kan je kopen bij Kruidvat voor €2,10.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s