Pretty little things

13
Kleine oorbellen; ik ben fan! Geen grote, overdreven hangers meer voor mij. Kleine knopjes heb ik in mijn oren. Ik wissel vaak af, maar soms als ik een combinatie heb gevonden die ik echt mooi vind, siert dat paar langer mijn oor.

14

Zo ook deze combinatie. De twee opengewerkte rondjes komen van Primark. Ze zaten in een set met opengewerkte driehoekjes en wat rechte staafjes. Het leek mij erg leuk om ze naast elkaar te dragen; omdat ik aan de rechterkant van mijn oor toch maar twee gaatjes in mijn oorlel heb. In het midden van mijn oor draag ik een piercing van de piercingshop. Het is een half rondje met twee bolletjes aan de uiteinden. Ik vind het wel een leuk effect geven! Ook de combinatie van goud en zilver vind ik niet storend, en door dit te combineren kan ik ook beide horloges (goud en zilver) lekker blijven dragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s