KIKO Smart Eye Pencil 803

1
Vind je zwarte eyeliner soms ook veel te zwaar? Vaak heb ik het idee dat een zwarte eyeliner mijn gezicht veel harder maakt dan nodig is. Ik ging daarom op zoek naar een potlood. Geen zwarte, maar een wat lichtere kleur waardoor ik toch een lijntje heb, maar dan met een veel liever effect.

2
3

Uiterlijk
Het potlood ziet er luxe uit vind ik. De matte zwarte huls in combinatie met de zilveren details laten het potlood eruit zien alsof hij veel duurder is, dan hij in werkelijkheid is. Ik betaalde namelijk maar €1,70 voor dit oogpotlood. Eigenlijk is hij €2,10, maar momenteel is hij in de aanbieding bij Kiko in Amsterdam. Het is kleur 803 en dat hebben ze mooi vorm gegeven aan het einde van het potlood.

3

4

5

Swatches
Zoals je ziet is het potlood inderdaad geen zwarte kleur. Het is meer een paars/grijs/bruin tint. Een tint die lastig te omschrijven is qua kleur; maar wél zorgt voor het effect waar ik naar op zoek was. Namelijk een zachtere uitstraling. Ook laat het mijn groene kleur net wat beter uitkomen, zonder dat ik een dikke paars omrandde oogpotlood lijn op mijn ogen heb. Oja handig om te weten: hij blijft goed zitten! Na de swatch spoelde ik mijn handen af met water en bleef het potlood op zijn plaats zitten. Met zeep gaat hij er wel vanaf, maar een warme zomerdag overleeft hij dus makkelijk denk ik!

Yes, ik ben dan van dit oogpotlood! Kiko is the koop in Amsterdam in het nieuwe gedeelte van het centraal station. Ik betaalde €1,70 voor dit potlood.

2 reacties op ‘KIKO Smart Eye Pencil 803

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s