BARRY M 121 – 449

3

Barry M is een budgetmerk uit de UK. Ze staan vooral bekend om hun nagellakjes, die altijd bijzondere finishes bevatten. Echter zag ik een mooie koraalkleurige lippenstift liggen en besloot deze mee te nemen om te reviewen. De kleur die ik vandaag review is de kleur 121 – 449.

4

5

Uiterlijk
Het uiterlijk van de lippenstift vind ik heel erg mooi. De huls is mat en aan de onderkant is er een sticker geplakt met het nummer van de lippenstift. Het logo van Barry M is op de dop gedrukt, wat ik erg handig vind. Ik heb mijn lippenstiften rechtop staan in mijn stash en deze kan ik er dus erg makkelijk tussenuit vissen.

6

7

9
Swatches
De swatches zien er goed uit vind ik zelf! Ik heb ervoor gekozen om in plaats van op mijn hand, ze een keer op een wit papiertje te swatchen, ziet er veel vrolijker uit, vind je ook niet? De lippenstift smeert fijn uit. Ik heb twee laagjes op gedaan zodat de kleur beter tot zijn recht komt. De lippenstift voelt echt aan als een lippenstift op je lippen. Hierdoor houdt hij niet super lang uit. Een klein drankje en hapje overleeft hij, maar na het avondeten moet ik hem toch echt nog een keertje bijwerken. Nog een kleine fashiontip: combineer rode lippen met een strepen shirt voor een leuk marine effect; dit is nu helemaal een trend!

8
Barry M is te koop bij River Island en ik betaalde €2,00 voor deze lippenstift. Hij was in de aanbieding, normaal kost hij €6,00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s