Pretty little thing

10

Kylie Jenner is één van mijn favoriete celebs, en For Love and Lemons is één van mijn favoriete merken. Hoe enthousiast ik was toen ik Kylie in een outfit van FLAL spotte, konden jullie vast wel raden! Op Etsy bestelde ik een soortgelijke BH: eentje die zó mooi is dat het wat mij betreft mag om hem als outerwear te dragen.

De BH is helemaal van kant en loopt onder de borsten nog een stuk door. Leuk om te combineren met een cropped top, waardoor de BH opvalt op een elegante manier. Door het te combineren met een hoge taille rok leg ik de focus op mijn taille, omdat dit het slankste deel is van mijn lichaam. Vond ik het vroeger nog stom dat mijn heupen zo breed zijn, nu vind ik het eigenlijk alleen maar iets wat ik moet omarmen!

7

9
BH: Etsy | Shirt: ZARA | Rok: Primark
Nagelak: Revlon | Horloge: Michael Kors

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s