KIKO REVIEW XL

6

Vandaag ga ik jullie één van mijn favoriete merken laten zien: Kiko. Kiko krijgt steeds meer filialen in Nederland, en dat is ook niet zo gek. Ondanks dat de producten heel erg budget proof zijn, hoef je niet bang te zijn dat de producten tegen zullen vallen. Vandaag laat ik vier hele draagbare lipsticks zien.

1

VERPAKKING
De doosjes waar de lippenstiften in zitten, zijn zeer zeker afgekeken van MAC. Ik vind het niet erg, het geeft mij hetzelfde luxe gevoel. De zwarte doosjes met witte letters zijn een beetje basic qua vormgeving, maar ik vind dat juist mooi. ‘Less is more’ is zeker van toepassing in dit geval.

3

SMART LIPSTICK
Als eerste laat ik de Smart lipsticks zien. Je kan ze herkennen aan de zwarte huls. De lipsticks zijn niet mat, en dat vind ik voor de verandering een keer fijn. Matte lipsticks blijven natuurlijk beter zitten, maar ik merk de laatste tijd dat ik dit soort lipsticks té droog vind. Mijn lippen zijn door het koude weer heel droog, en daarom grijp ik liever naar een wat meer creamy formule.De lipsticks hoef ik niet bij te werken, alleen na een wat grotere maaltijd zoals lunch of avondeten.

2

Ik heb de kleuren 913 en 914. Ondanks dat de kleuren naast elkaar staan, zijn ze wel heel anders. 913 is een hele draagbare kleur, die je iedere dag zou kunnen dragen. Hij past bij zo’n beetje iedere outfit en een ooglook zou het plaatje compleet maken. Nummer 914 is wat donkerder en vond ik al vanaf het eerste moment prachtig. Het is een donkerroze kleur, die heel chique staat. Hij is niet uitdrogend en brengt fijn aan.

5

LUMINIOUS CHROME LIPSTICK + LISCIOUS CREAM LIPSTICK
Deze beide lipsticks hebben dezelfde soort huls, maar dan in een andere kleur. De paarse kleur die je ziet is de Luminious Chrome Lipstick in de kleur 714. Het is inderdaad een chrome kleur. Hij heeft een mini glittertje in zich waardoor hij er een beetje metallic uitziet. Ik vind dit helaas minder mooi dan gedacht. Hij dekt, maar hij is niet zo dekkend als de smart lipsticks die we eerder hebben gezien. Voor de paarse kleur vind ik dat niet zo erg, dit maakt hem namelijk een stuk meer draagbaar.

4

De andere kleur die je ziet is de Lisicious Lipstick in de kleur 505. Deze kleur had het meisje in de winkel op en stond haar prachtig! Een bruine kleur, die we nog steeds veel zien. Deze kleur is lichter dan je in eerste instantie zou denken, dit omdat hij ook niet heel dekkend is. Ik vind dit geen probleem, het maakt hem lekker draagbaar en hij voelt ook verzorgend aan op mijn lippen omdat hij niet uitdrogend is.

7

SWATCHES
En dan de swatches! Zoals je ziet zijn de twee linker kleuren een stuk minder dekkend dan de twee rechter kleuren. Van links naar rechts: 714 – 505 – 914 – 913.

9

Zo zien de kleuren eruit op mijn lippen. De paarse kleur is zoals je ziet vrij draagbaar voor een paarse kleur, omdat hij niet super dekkend is. Wel zie je hier ook de blauwe glittertjes in terug komen. Dit vind ik het enige nadeel, maar misschien dat de kleur heel mooi over een andere lipstick zal staan. Nummer 505 en 913 lijken erg op elkaar, alleen is 913 wat meer dekkend en heeft een meer roze ondertoon. Nummer 914 is mijn favoriet: een donkerroze kleur die heel chique staat.

De prijzen van Kiko lipsticks liggen rond de €3,00 en te koop bij de Kiko winkels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s