KYLIE JENNER LIPKIT POSIE K

_DSC8107_Bewerkt

Yesss, ik heb mijn Kylie Jenner Lipkit binnen! Samen met een vriendinnetje bestelde we beide de kleur Posie K. Deze naam is bedacht door een fan en vind ik zelf de minst leuke naam van de hele collectie, maar de kleur vind ik daarentegen wel weer de mooiste! Vandaag vertel ik je alles. Van de verpakking tot het bestellen tot de houdbaarheid: lees mee!

_DSC8103_Bewerkt

Verpakking
Als je de doos open maakt zie je als eerste het kaartje van Kylie. Op de achterkant vind je bovenstaande tekst. Ook al weet ik dat iedereen dezelfde kaart krijgt, toch vind ik het zelf een leuke toevoeging. Op de binnenkant van de doos staat zelf ook heel groot de letters Kylie. Het geeft toch wel een speciaal gevoel als je de doos openmaakt, omdat het op dit moment een erg gewild product is.

_DSC8029_Bewerkt

_DSC8034_Bewerkt

_DSC8046_Bewerkt

Verpakking van het product
Hierboven zie je de lipkit zelf. Zoals je ziet bestaat hij uit een lipliner en een liquid lipstick. Ik vind het doosje echt prachtig. Ik ben gek op verpakkingen en ik bewaar deze dan ook zeker. Het zijn Kylie haar lippen op het doosje, waarin de kleur van de lipstick overeen wordt ‘gegoten’. Haar tanden zijn een soort grill en veranderd van zilver naar zwart als je het doosje beweegt. Er is echt moeite gestoken in de vormgeving, wat ik echt pluspunten waard vind! Op de achterkant vind je de ingrediënten. De lipkits zijn niet op dieren getest, en behalve de kleur Candy K zijn ze allemaal vegan. Ik vind de handtekening van Kylie een leuke toevoeging op de achterkant van het doosje, omdat deze ook op de producten zelf terug komt. Echter hadden ze de tip wat mij betreft weg kunnen laten.

_DSC8061_Bewerkt

De lipliner
De lipliner brengt heel fijn aan. Hij is lekker creamy en goed gepigmenteerd. Omdat de liquid lipstick die je daarna er nog overheen aanbrengt vrij droog opdroogt, smeer ik de lipliner over mijn hele lippen. Zo heeft het een soort basislaag die minder droog is. Maar dit ligt heel erg aan de conditie van je eigen lippen. Mijn lippen zijn heel erg droog en daarom breng ik de lipliner eerst over mijn hele lippen aan, je kunt er ook voor kiezen om de lippen alleen te omlijnen en de rest in te vullen met de liquid lipstick. Op deze manier doe je wel langer met het potlood omdat je minder product gebruikt. De kleur komt precies overeen met de liquid lipstick.

De lipliner vind ik er mooi uitzien. Hij is helemaal zwart en in zilveren letters vind je Kylie haar handtekening terug en er staat Posie K opgeschreven. Onderin zie je de kleur, wat erg fijn is als je meerdere lipliners in je stash hebt. So far so good!

_DSC8068_Bewerkt

_DSC8066_Bewerkt

De liquid lipstick
Dan het product waar denk ik de meeste mensen benieuwd naar zijn: de liquid lipstick zelf. Ik ben fan. De kleur vind ik prachtig. Hij is roze, maar met een vleugje paars. Het is niet de typische Kylie kleur. Daarvoor vind ik Posie K veel te roze. Ik zou dan eerder voor Candy K of Dolce K gaan.

De applicator vind ik heel fijn. Je kan heel precies ermee aanbrengen, vooral nadat je je lippen al hebt omlijnd met de lipliner. Als je de lipstick aanbrengt, is hij nat, meer als een soort lipgloss. Maar zodra hij begint op te drogen, wordt hij mat van kleur en ook een stuk droger. Ik heb hele droge lippen en merkte wel echt dat de lipstick begon te trekken. Vooral als ik lachte, merkte ik hoe droog deze lipstick is. Wat een goed teken is, omdat dit soort lipsticks vaak wel het langst blijven zitten. En dat deed hij, ik ben gaan werken en heb twee keer gegeten en nog zat hij er vrijwel perfect op. Ik zou de liquid lipstick niet zo snel los dragen van de lipliner. Dit omdat de lipliner het een mooi strak resultaat geeft.

_DSC8115_Bewerkt

Swatch
De kleur is roze, met een vleugje paars erin. Of het een bijzondere kleur is? Ja, dat zeker. Ik heb weinig vergelijkbare kleuren in mijn stash. De enige die ik echt in de buurt vind komen is Yves Saint Laurent nummer 207. Deze is ook vrij roze met een vleugje paars. Echter is deze ook €33, dus in dat opzicht kan je beter de lipkit aanschaffen omdat hier ook nog een lipliner bijzit.

De kleur bleef de hele dag goed zitten. Ik heb gewerkt en twee keer gegeten en aan het einde van de dag zat de kleur nog vrijwel perfect erop.

_DSC8033_Bewerkt

Bestellen
De likpits zijn dan ook continue uitverkocht, maar gelukkig worden ze vrijwel iedere week bijgevuld. Op haar app maakt ze bekend wanneer de restock plaatsvind en wanneer je dus kan bestellen, maar ikzelf kijk altijd onder haar instagram foto’s omdat daar veel meiden de tijd en datum posten, zodat je de app van €5,00 per maand niet aan hoeft te schaffen. Je hebt een creditcard nodig voor het bestellen.

De prijs
Eén lipkit bestaat uit een lipliner en een liquid lipstick en is $29, wat ongeveer €25 is. Daarnaast betaal je ook nog de verzendkosten, die zijn $14,95. Dit is omgerekend ongeveer €13. Je betaalt dus in totaal €38 voor een lipkit. Zelf vind ik het vooral duur door de verzendkosten, daarom bestelde ik samen met een vriendin. Je kunt dan de verzendkosten delen. Let wel op: de lipkits zijn super snel uitverkocht waardoor je heel snel de kits in je virtuele winkelmandje moet stoppen en moet afrekenen.

_DSC8032_Bewerkt

Tips
1. Zoek van te voren swatches op. Op Instagram kun je #PosieK, #kyliecosmetics of #lipkitbykylie intypen. De kleur op het doosje komt namelijk niet overeen met hoe de kleur in de verpakking eruit ziet en ook niet hoe de kleur op de lippen is. Posie K zou anders veel paarser moeten zijn.
2. Bedenk van te voren welke kleur(en) je wilt bestellen, op het moment zelf is daar geen tijd voor omdat ze binnen enkele minuten uitverkocht zijn.
3. Bestel samen met vriendinnen zodat je de verzendkosten kunt delen.
4. Heb je creditcard bij de hand.
5. Bij droge lippen: smeer de lipliner over je hele lippen in plaats van alleen de lippen te omlijnen.

Eindconclusie
Ik ben fan! Ik vind het super leuk dat Kylie haar eigen lipsticks uit heeft gebracht. Ik vind het heel tof om te zien wat voor marketing erachter zit. Zo heeft ze de lipsticks eerst een aantal keer zelf gedragen, voordat ze ze op de markt bracht. De kleuren die beschikbaar zijn vind ik heel mooi, ze blijven lang zitten en de verpakking is top. Het enige nadeel vind ik de hoge verzendkosten, waardoor ik twijfel of ik er nog een zal bestellen. Momenteel heeft Kylie ook drie nieuwe kleuren gloss uitgebracht, dus mocht je geen fan zijn van de matte kleuren, kun je ook voor een glimmende variant gaan.

Een reactie op “KYLIE JENNER LIPKIT POSIE K

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s